Стилът не е въпрос на маркови и скъпи дрехи, а на премереност и добре поддържан външен вид. Долните четири трика ни помагат да изглеждаме добре, като спазваме няколко прости правила. С тях и не много скъп тоалет ще изглежда класен.

View this post on Instagram

Holiday season is here #areyouhappydiamonds #chopard

A post shared by Soraya Bakhtiar (@sorayabakhtiar) on

Поддържани нокти

Малък детайл, който прави голямо впечатление. Маникюрът трябва винаги да е изряден - не допускаме да ходим с лющещ се лак. Той трябва да се почисти при първите признаци на напукване. Ако не разполагаме с време да поддържаме маникюр, трябва да ги носим чисти, изрязани и добре подхранени. За последното богат крем за нокти и ръце ще ни е от полза.

View this post on Instagram

A & D for Aimee and Dani

A post shared by Aimee Song (@songofstyle) on

Инвестиция в аксесоари

Може да се обличаме от веригите за бърза мода или дори секънд хенд, но аксесоарите ни трябва да са качествени - по този начин и най-базово облекло като джинси и тишърт изглежда елегантно. Най-лесният начин да "изградим" един тоалет е, като започнем от обувките. Затова е добре те да са качествени. Коланите са пренебрегван, но ключов аксесоар - няколко в неутрални цветове от естествена кожа винаги спасяват положението.

Свеж грим

Ако не можем да сложим добре очната линия (на едното около винаги е по-дебела от на другото) или яркото червило ни се струва трудно за поддържане през деня, най-добре да ги избягваме. Носим грим, с който се чувстваме комфортно и винаги свежи.

Качествени връхни дрехи

Нашето правило - харчим повече за обувки, чанти и връхни дрехи. Говорим за палта, сака и тренчокти. Последните напълно могат да променят линията на тоалета и да го качат "на следващо ниво".