За любовта, която не познава граници и не признава религия. За любовта, която носи със себе си светлина, дори когато наоколо цари мрак.

“Електра тук и сега“, Маргьорит Юрсенар, Василена Радева, “Паник бутон театър“ и новата премиера в РЦСИ “Топлоцентрала“

Как звучи един разказ за днес през далечното вчера

“Електра тук и сега“ ни свързва с днешното

За тези любими на изкуството теми ще ни говори главната героиня в новото представление на софийската театрална сцена. Премиерата на "Виктория" е на 12 ноември в пространството за независим театър I Am Studio.

Представлението е на режисьора и драматург Йордан Славейков, а в главната и единствена роля ще видим актрисата Деница Даринова.

"Виктория" може да бъде определено като изповед на една бивша провинциална театрална актриса. Героинята иска да разбере защо не получава единствената любов, която се полага на всяко човешко същество - тази на майката.

Освен на тази, постановката е посветена и на други общовалидни и вълнуващи и днес хората теми. Сред тях са тези за съдбоносните избори, които правим, за самотата, която тези избори носят със себе си, за страха и предателството.

“Антигона”, Жан Ануи, Александър Морфов, Милена Ерменкова, Деян Донков и софийската премиера в Народен театър “Иван Вазов”

Най-разтърсващият плевенски спектакъл идва в София

Народният театър посреща “Антигона”

Премиерата на "Виктория" е на 12.11 (събота) от 19:30 ч. в I Am Studio.

Следващата дата е 14.11. (понеделник), а цялата информация за представлението е тук.