В началото на месец август Netflix пусна тийзър на втори сезон на Squid Game, който запали фитила на интереса ни към него.

Ето кога  се завръща Squid Game

Ето кога се завръща Squid Game

Сериалът ще има и трети сезон

И без този тийзър интересът ни бе голям, защото все още помним феномена, в който се превърна първи сезон. С наближаването на премиерата стрийминг платформата пусна нов тийзър.

Както бе случаят с първия, и този не ни дава кой знае каква яснота за сюжета и връзките в него, но пък ни загатва, че ни очакват много нови напрегнати моменти. Загатнато е също така, че играта няма да спре, какво и да означава това.

Виждаме как Сонг Ги-хун (Лий Йонг-дже) бива изненадан на врата си от човек с маска. Но този път е подготвен и държи пистолет. Следват кадри от играта, която предстои да видим, и някои от участниците, които ще се борят за голямата награда.

Последният път тя бе спечелена именно от Сонг, а сега той отново се впуска в нея. Но този път целта му няма да бъде голямата награда от 45.6 милиарда, а съвсем друга. Отмъщение.

От Deadline припомнят, че Squid Game е най-гледаният сериал на Netflix. През 2021 г., когато бе пуснат, за първите 28 дни той събра рекордните 1.65 милиард гледания.

Втори сезон ще бъде пуснат в Netflix на 26 декември, а третият и последен, с който историята трябва да завърши, очакваме през 2025 г.