Последният филм на Стефан Командарев "В кръг" направи своя дебют по кината в края на миналата година. Сега дойде времето да бъде излъчен и в телевизионния ефир - на 19 април от 21.30 ч. по NOVA.

Втора част от трилогията, която Стефан Командарев започна с "Посоки" през 2018 г., "В кръг" разказва за едно денонощие на три двойки патрулиращи полицаи в София - с всички абсурди на реалността, с които се сблъскват пазителите на реда у нас. 

Въпреки че филмът е художествена измислица, повечето от историите в него са истински, макар и персонажите да не са реални. Действието се развива на 9-и срещу 10 ноември, само че 2019 г. Какво се случва тук и сега в България, 30 години след падането на Берлинската стена - това е и основният въпрос на Командарев.

Снимка 451109

Източник: "В кръг"

Във "В кръг" участват някои от най-обичаните български актьори - Ирини Жамбонас, Павел Попандов, Асен Блатечки, Иван Бърнев, Васил Василев - Зуека, Стефан Денолюбов, Стоян Дойчев, Герасим Георгиев - Геро, Николай Урумов, Анастасия Ингилизова, Ованес Торосян.