Sony имат сериозни планове да разширят вселената си от супергерои и да не разчитат само на Спайдърмен. Първите стъпки бяха направени с двата самостоятелни филма за Венъм, като се подготвя и трети.

Златна малинка, Blonde, "Морбиус", Том Ханкс, Пийт Дейвидсън и кой още е с номинация за най-лошите филми на годината

Кои са най-лошите филми на 2022 г.

Blonde e сред тях

Видяхме и "Морбиус", но той се оказа много сериозен провал в почти всяко отношение. Следващото ново попълнение ще бъде Madame Web, в който Дакота Джонсън влиза в главната роля.

След като над година само слушаме за филма, сега най-после можем и да видим за какво става дума, защото бе пуснат първият трейлър.

В него виждаме как Касандра Уеб (Джонсън) има ясновидски способности и може да вижда в бъдещето. Това обаче е нещо ново за нея и тя тепърва трябва да разбере защо ѝ се случва всичко това.

Съдбата пък я събира с още три млади жени, сред които е Джулия Карпентър (Сидни Суийни). Като всички те са загазили, защото мистериозен злодеи е по петите им.

Kraven the Hunter с Арън Тейлър-Джонсън - трейлър на филма за един от злодеите на Спайдърмен

Арън Тейлър-Джонсън е безпощаден и първичен ловец

Трейлър на Kraven the Hunter

В трейлъра виждаме, че именно Карпентър ще бъде женската версия на Спайдърмен. Няма как да знаем дали филмът ще успее да надскочи вече споменатите си предшественици, но поне на ниво трейлър ни се струва, че ще бъде в същия дух.

Madame Web е по кината от 14 февруари