Може и само на нас да ни се струва, но Олимпийските игри в Токио сякаш се превърнаха в моден подиум. Но не защото атлетите се обличат в някакви странни и скъпи дрехи, а защото се говори доста за облеклата им.

Токио 2021, немският отбор по художествена гимнастика и облеклото им на Олимпийските игри

Немските гимнастички срещу изрязаните екипи

Жените отново ликуват

И то повече, отколкото за самите им изпълнения в съответния спорт. Немските гимнастички дадоха тон за всичко с решението да изпълнят съчетанието си с цели трика, а не с изрязани, както е обичайно.

Темата за екипировката отново беше отворена, но този път по малко по-различен начин. В социалните мрежи се намериха хора, на които целите бански на плувкините от отбора на САЩ не са им по вкуса.

Снимка 540939

Източник: GettyImages

Но не защото са прекалено разголени или пък обратното. Част от спортистките носят бански в цветовете на флага на страната с доста модерен дизайн.

Пиърс Морган, немските гиманстичките и острите коментари на журналиста към тях

Пиърс Морган срещу немските гимнастички

Oтново не е съгласен

Някои смятат, че в долната си част той е така направен, че дори без да са влизали във водата, изглежда сякаш са се подмокрили, пише Yahoo Sport Australia.

Според потребителка в TikTok пък дизайнът на банските като цяло е много красив, но точно този детайл ѝ се струва нефункционален и натоварен със сексуален подтекст. На нас лично пък ни се струва, че всеки вижда и открива онова, което му се иска.