За Крис Хемсуърт тази година бе сред по-натоварените. Наскоро той озвучи Оптимус Прайм в анимационния научно-фантастичен филм "Трансформърс: Първият", а преди това го гледахме и като обезумелия военачалник Дементус във "Фюриоза: Сага за "Лудия Макс", където си партнира с Аня Тейлър-Джой.

Какво да очакваме от "Фюриоза: Сага за "Лудия Макс" с Крис Хемсуърт и Аня Тейлър-Джой

Какво да очакваме от "Фюриоза: Сага за "Лудия Макс" с Крис Хемсуърт и Аня Тейлър-Джой

Сагата се разгръща с предистория, посветена на Фюриоза

По всичко личи обаче, че австралийския актьор не възнамерява да си дава почивка. Следващата му потвърдена роля е в предстоящия трилър Crime 101, където пък ще участва заедно с Хали Бери, Бари Когън и колегата му от "Отмъстителите" Марк Ръфало.

Междувременно вече се заговори, че може да видим Крис Хемсуърт и в друга, доста по-различна от последните му роли. Твърди се, че актьорът е в ранни преговори за нов филм на Дисни, в който ще изиграе Чаровния принц.

За героя се знае, че е един от основните мъжки персонажи в историите на Дисни и докато някои го свързват с класическите анимационни филми за Спящата красавица и Снежанка, се смята, че реално той е партньорът на Пепеляшка, пише Deadline.

Снимка 688234

Източник: GettyImages

От изданието допълват още, че по информация на вътрешни лица филмът няма да бъде конкретно свързан с Пепеляшка. Според Variety пък подробностите за сюжета около филма все още се пазят в тайна и дори не е ясно дали ще бъде игрален или анимационен.

Това, което обаче вече със сигурност се знае, е, че за режисьор е избран Пол Кинг, работил по игралния "Уонка" от миналата година, както и по игрално-анимационните "Падингтън" и "Падингтън 2", съответно от 2014 г. и 2017 г. Режисьорът е и съавтор на сценария, заедно със Саймън Фарнаби и Джон Крокър.

Съдейки по досегашната работа на Пол Кинг, филмът за Чаровния принц може и да се окаже успешен. Миналогодишния "Уонка" с Тимъти Шаламе в главната роля бе успех за Warner Bros., със спечелени 634 милиона долара в глобалния боксофис. Двата филма за мечето Падингтън пък събраха общо 615 милиона долара в световен мащаб.

Крис Хемсуърт и шегите му с Елса Патаки

Как Крис Хемсуърт се пошегува със съпругата си

Австралийско чувство за хумор в действие

За Крис Хемсуърт ролята на Чаровния принц не би било напълно различно предизвикателство, тъй като вече е участвал в игрални филми, базирани на приказки. Така например през 2012 г. изигра Ловеца в "Снежанка и Ловецът", където си партнира с Кристен Стюарт, както и в продължението от 2016 г. "Ловецът и ледената война" заедно с Чарлийз Терон в ролята на Злата кралица, припомня E! News.