13-те награди Емми не са единственото признание за "Наследници". Струват ни се дори малко за привидно семплия сюжет на сериала на Джес Армстронг - четирите деца на медийния магнат Логан Рой се мъчат да го свалят от "трона" на корпоративната му империя.

"Наследници", кога излиза четвъртият сезони  защо е финален според създателя му Джес Армстронг

Идва ли финалът на "Наследници"

Какво знаем за четвърти сезон на сериала

Това се случва в продължение на три сезона, които гледаме от 2018 г., а тази пролет ще видим четвъртия и финален сезон на "Наследници", в който се очаква да има развръзка.

И тя е "шокираща" според коментарите на ВВС и други международни медии, получили предварителен достъп до четири от епизодите на новия сезон.

Сара Снук и Матю Макфейдън на премиерата на четвърти сезон

Източник: GettyImages

Сара Снук и Матю Макфейдън на премиерата на четвърти сезон

Матю Макфейдън, който е в ролята на зет в семейство Рой, разкрива някои подробности за съдбата на героя си Том пред Deadline. В края на миналия сезон той предпочете да предаде съпругата си Шив за сметка на тъста си Логан. "Том не е сигурен дали е заложил на правилния играч. През повечето време почвата под краката му не е стабилна."

Създателят на сериала Джес Армстронг също трябва да отговори на някои въпроси. Като например дали да очакваме спиноф сериал. "Мисля, че ще забавно да работя отново с всички тези хора", коментира той. Но допълва: "Не смятам, че който и да е от тях е достатъчно "зрял", за да получи истински спиноф."

Той пояснява и защо е сигурен, че четвъртият сезон на "Наследници" трябва да е и финален. "Всякакво развитие на историята по-нататък не ми се струваше правилно."

Премиерата на четвърти сезон на "Наследници" е в НВО Мах на 26 март.