Сигурни сме, че всеки човек някога си е мислел, че би било страхотно, ако някой дойде и му каже, че ще му дава пари, за да гледа любимия си сериал.

"Семейство Симпсън", Disney + и епизодът на сериала, който беше премахнат в Хонг Конг

И анимираните герои дразнят Китай

Защо "Семейство Симпсън" беше цензурирано в Хонг Конг

Звучи като някаква нереалистична мечта, но само за онези, които не вярват в сбъдването на мечтите. Александър Таунли е примерът, че дори изглеждащите на пръв поглед нереалистични цели, могат да се окажат реалност.

Таунли е луд фен на "Семейство Симпсън" и е успял да си уреди мечтаната работа - да гледа сериала и да му плащат за това. 26-годишният британец казва пред Jam Press, че му дават почти 7 000 долара, за да изгледа всеки един епизод от всички 33 сезона на сериала.

Е, разбира се, това гледане не е просто за да си направи кефа, а с цел. Тези пари му се плащат, за да открие всяко едно пророчество, което сериалът е направил (а добре знаем, че такива до момента има доста).

И както казахме, не всичко е за кеф, и самият Александър Таунли го потвърждава, казвайки, че трябва внимателно да записва всеки един детайл, който му е направил впечатление, във всеки епизод. Нещо, което никой не прави, когато просто се е отпуснал на дивана.

Таунли казва, че е имало период от няколко седмици, в който е гледал по около 30 епизода на ден, което определя като психически изцеждащо. Според New York Post, в момента е достигнал до сезон номер 17 и му остават малко повече от 700 епизода.

"Семейство Симпсън", "Marge in Chains", азиатските стършели-убийци и новото предсказание на сериала

Предсказа ли "Семейство Симпсън" азиатските стършели-убийци

Вече става плашещо

Все още не знаем дали е открил още пророчества в епизодите на "Семейство Симпсън", защото не е завършил задачата си, но ако има такива, със сигурност в скоро време ще разберем.