"Фокус-мокус" е нещо като "Сам вкъщи" за филмите. Но докато вторият е властелинът на коледните заглавия, първият е (почти) повелителят на тези за Хелоуин.

Сара Джесика Паркър, Крис Нот и позицията й за сексуалните обвинения срещу актьора

В какви отношенията са Сара Джесика Паркър и Крис Нот

И на чия страна е актрисата

В лека и приятна семейна фантастична комедия, с елементи на хорър Сара Джесика Паркър е в една от най-разпознаваемите си роли (след тази на Кари Брадшоу от "Сексът и градът", разбира се). Нищо че във "Фокус-мокус" е вещица.

А сега, цели почти 30 години след излизането на филма, предстои да видим и продължението му.

Официалната премиeра на Hocus Pocus 2 ще бъде на 30 септември 2022 г. в стрийминг платформата Disney+. И макар датата изобщо да не ни се струва толкова далеч, трейлър засега все още няма.

А и екипът на филма не издава много за това каква ще бъде историята във втората част. Но пък е потвърдено, че трите зли вещици - главните героини, около които се завързва действието в първия филм, ще се завърнат и във Hocus Pocus 2.

От Disney+ издават, че за снимките отново са се събрали актрисите, които влизат в ролите на Уинифред, Мери и Сара. Това са съответно Бет Мидлър, Кати Наджими и, разбира се, Сара Джесика Паркър.

Самата Сара е споделяла като стори в Intagram моменти от трансформацията си за ролята на вещица - най-вече как се подготвят реквизитът и гримът ѝ.

Снимка 574635

Източник: Instagram / sarahjessicaparker

Снимка 574636

Източник: Instagram / sarahjessicaparker

"Просто ей така", Сара Джесика Паркър, HBO Max и официалното подновяване на сериала за втори сезон

Ще има ли "Просто ей така" втори сезон

Отговорът е повече от ясен

Освен със силен грим, изглежда все пак отново ще я видим и в познатата дълга вещерска перука, точно като тази от преди 30 години.