По принцип календарът е вещ с ограничен срок на ползване, която виси на стената и през по-голямата част от времето дори не се сещаме да го поглеждаме.

Брайън Адамс, представянето на календар на Pirelli и вторият положителен тест за COVID-19 на звездата

Брайън Адамс остана в болница в Милано

А беше тръгнал за къде-къде по-приятно събитие

Да де, но това важи само за скучните работни календари, не и за такива като този на Pirelli. А тази година от компанията са решили да дадат творческа свобода на Брайън Адамс (да, същият, който изпя "(Everything I Do) I Do It For You").

Адамс застава зад обектива, за да заснеме хората за страниците на календара на Pirelli за 2022 г., озаглавен On the Road. Идеята му е да покаже музикантите, когато са на път по време на турнета и участия.

Ето защо пред обектива му застават звезди като Рита Ора, Шер, Дженифър Хъдсън, Иги Поп, Нормани и Grimes. Снимките са се провели в рамките на два дни в Лос Анджелис, като са били използвани цели 25 сета за целта.

Първоначално на Адамс му е била възложена задачата да направи снимките за календара за 2021 г., но заради пандемията, която изненада всички през 2020 г., проектът беше отложен с година и вече е факт.

Присъствието на толкова много звезди не трябва да ни учудва, защото то е нещо традиционно за календарите на Pirelli. През годините участие в тях са имали Жизел Бюндхен, Никол Кидман, Хайди Клум, Кейт Мос, Дженифър Лопес и Пенелопе Круз.