Този април е белязан от Великденските празници. Но този април имаме и още един повод да се отдадем на кулинарни експерименти - "Бон Апети".

И този път сезон Лора и Стоян отново ще са заредени с познатото ни добро и приповдигнато настроение и ще ни показват интересни рецепти, нови вкусове, полезни съвети, както и готварски техники.

В новия седми сезон на предаването рецептите ще бъдат вдъхновени до голяма степен от традициите на балканските народи - хем познати, хем различни, хем много близки и, в същото време, разнообразни.

Снимка 613975

Източник: 24Kitchen

Лора и Стоян ще отделят внимание и на ястия от българската кухня, както и на стари семейни рецепти и позабравени вкусове, които искат да бъдат запазени.

Във всеки един от 20-те епизода двамата ще представят по три ястия, които не е задължително да бъдат съчетани като меню, но следват именно тази логика. Първата е салата, предястие или супа. Втората рецепта е за основно, а третата за десерт или някое тестено изкушение.

Снимка 613974

Източник: 24Kitchen

За да са максимално полезни, и в този сезон ще съчетават рецепти за най-различни поводи и случаи. От аламинути, с които да спасим вечерята след тежък ден, до по-специални ястия за поводи и събирания с приятели. Седми сезон на "Бон Апети" стартира от 24 април и ще се излъчва от понеделник до петък в 11:30 ч. по 24Kitchen.