Пореден месец се изниза и вече сме все по-нетърпеливи за лятната почивка. Тя може да включва много неща, но едно от тях със сигурност е гледането на филми и сериали.

Новите филми и сериали на Netflix през юни

Новите филми и сериали на Netflix през юни

Ще бъде вълнуващ месец

Макар през миналата година Netflix да орязаха бюджета и да намалиха продукциите, не са ни оставили без нищо за гледане и това лято. Ето и какво ни привлече вниманието за месец юли.

Unknown: The Lost Pyramid

И до ден днешен Египет е обвит в мистерия и тайнственост. Тази документална поредица от четири части пък ще се яви като перфектното лятно забавление за почитателите на древната история.

В Unknown: The Lost Pyramid ще видим как двама от най-известните египтолози - д-р Захи Хавас и д-р Мостафа Вазири, ще се впуснат в надпревара един с друг.

Докато единият търси отдавна изгубена пирамида на египетски владетел, другият - непокътната от иманяри гробница. И двамата искат да докажат, че тяхното откритие е по-голямо и значимо.

Unknown: The Lost Pyramid е в Netflix от 3 юли

Hack My Home

Обожаваме предавания, които ни дават много идея за дома, а Hack My Home е точно такова. В него ще се срещнем със семейства, които отчаяно имат нужда от повече пространство.

Те обаче нито искат да се местят на друго място, нито имат достатъчното финанси, за да преустроят всичко. Защото след пандемията работата на много хора се пренесе у дома. А за това също трябва пространство.

Всичко обаче е възможно, когато със задачата се захванат четирима опитни експерти. Те ще впрегнат всичките си знания и въображение, за да направят така, че всеки един квадратен метър да бъде използван максимално полезно.

Hack My Home е в Netflix от 7 юли

The Out-Laws

Няма как да подминем комедията, в която участие има не кой да е, а Нина Добрев. В The Out-Laws ще видим какво се случва, когато Оуен (Адам Дивайн) и Паркър (Добрев) решат да се оженят, но преди това да се запознаят с родителите си.

И тук изглежда така сякаш ще гледаме стандартната комедия със смешни моменти, породени от различията на родители и деца. Това е така, но и не точно. Защото има елемент на изненада и екшън, когато банковият клон, в който Оуен работи, бива обран.

Интересното в случая е, че той е убеден, че обирджиите са именно родителите на половинката му (Пиърс Броснан и Елън Баркин). Ситуацията става още по-заплетена, когато Паркър бива отвлечена.

The Out-Laws е в Netflix от 7 юли

Bird Box Barcelona

Завършваме месеца с един доста интересен филм. Сюжетът е добре познат, защото помним какъв фурор предизвика преди няколко години Bird Box със Сандра Бълок в главната роля.

Реално Bird Box Barcelona ще ни покаже какво се случва в Барселона след като мистериозната сила, която кара хората да се самоубиват, намалява чувствително населението на света.

Себастиян ще се опита да оцелее в създалата се ситуация, като по пътя си се събира с още няколко души, които искат абсолютно същото. Въпросът е могат ли да се окажат по-хитри и находчиви от мистериозната сила, която взима страховете на хората и ги използва срещу тях.

Превръзките на очите и тук са задължителни, разбира се, като от трейлъра виждаме, че дори кучетата получават такива. А още по-голямата заплаха са хората, които искат всички да погледнат с широко отворени очи.

Bird Box Barcelona е в Netflix от 14 юли

През месеца може да обърнем внимание и на The King Who Never Was (4 юли), The Deepest Breath (14 юли), Paradise (27 юли) и последните три епизода от трети сезон на The Witcher (27 юли).