Ники Бела може вече да не е част от Световната федерация по кеч, но се грижи за това хората да говорят за нея. Тя не само води подкаст и пуска секси снимки без дрехи, но и успя да шокира феновете си с интересни самопризнания за един много болезнен период от живота си.

В мемоарите си, озаглавени Incomparable, които Ники пише съвместно с близначката си Бри Бела, бившата кечистка разкрива, че е била сексуално насилвана два пъти като тийнейджър. Тя разказва и за това как инцидентът се е отразил на нейното самочувствие и психично здраве.

Когато звездата е на 15 години, тя е изнасилена от човек, когото "считала за свой приятел", а след това на 16 години е дрогирана и изнасилена отново от колежанин.

"Когато това се случи, човек се чувства много обиден, а след това идват срамът и вината, които са по-лоши от първоначалната болка", пише Ники в книгата си, цитирана от списание People. Звездата на кеча допълва, че когато нещо подобно се случи с нас, чак тогава разбираме наистина манталитета на жертвата. Чак тогава си даваме сметка колко по-лесно и някак естесвено е да изпитваме срам, вместо гняв.

Ники, която в момента е бременна и очаква първото си дете, казва, че е прекарала години, обвинявайки се и се срамувайки се от случилото се, затова и е пазела инцидентите в тайна.

"Пазейки това в тайна и обвинявайки себе си, започнах обаче да губя доверие в мен самата. Започнах да не уважавам себе си и по този начин оставих други хора да ме пренебрегват и да се отнасят с неуважение към мен. Но го чувствах като нещо правилно, сякаш заслужавах да се държат по този начин с мен", споделя още Ники.

Бившата звезда на Световната федерация по кеч казва, че се е справила с травмата, като е ходила на терапия години наред, но въпреки това ѝ е било много трудно да го сподели със света. С признаването на истината, Ники се надява нейната история да помогне на други жени, които се намират в момента в нейното положение и се борят с подобна ситуация. Надява се да им вдъхне надежда, сили и кураж.

Ники Бела, бременността и голото ѝ селфи

Голото селфи на бременната Ники Бела

Развълнувана бъдеща майка