От финала на третия сезон на "Ергенът" може и да изминаха месеци, но горчивия вкус от начина, по който Алек Младенов си тръгна от предаването, изоставяйки и двете финалистки, едва ли е отминал. Междувременно обаче научаваме, че нещо подобно се е случило и в края на сходния американски формат Bachelorette. По-различното при него е, че не мъж, а жена си търси половинка измежду няколко кандидати.

Алек Младенов вече не се крие

Алек Младенов вече не се крие

С кого и къде се появи участникът от "Ергенът"

26-годишната Джен Тран от Ню Джърси е първата азиатка, избрана да оглави предаването, но нейното търсене на любовта е приключило доста злощастно.

По време на живото излъчване на финала кадрите показват, че всъщност се стига до момента, в който тя предлага брак на избраника си - 28-годишния Девин Страдър. След това обаче камерите, заснели сцената, спират. А в живото студио разплаканата "ергенка" обяснява на зрителите, че малко след като тя и Девин са си тръгнали от предаването, нещата са се променили.

"Бяхме напуснали Хаваите сгодени. Това беше най-щастливият ден в живота ми. И тогава, веднага щом напуснахме Хаваите, нещата просто бяха различни. Имах чувството, че той се отдръпва... Не се обаждаше толкова много, не пращаше толкова много съобщения."

След разяснението на Джен Тран, Девин Страдър излиза на сцената под освиркванията на публиката, но така и не дава достатъчно убедително обяснение защо в крайна сметка я е зарязал и е развалил годежа. Става ясно обаче, че раздялата се е случила... по телефона. Звучи познато? Е, не е точно като с видео съобщение, но и двата варианта са просто непростими.

След като Джен многократно е притискала Девин за отговори, но без резултат, водещият обявява, че е време да се излъчат и кадрите със самото предложение за брак. Налага се да ги изгледат дори и вече бившите годеници. Не само че Джен трябва да преживее този момент отново, но докато върви записът, камерата продължава да се фокусира и върху разплаканото ѝ лице.

Мнозина са осъдили решението предложението за брак да бъде излъчено и по-специално Джен Тран да трябва да го гледа. Някои са го определили и като "жестоко и ненужно", както и "разочароващо".

Ергенът Евгени Генчев отново на телевизионен екран през есента

Ергенът Евгени Генчев отново на телевизионен екран през есента

Пианистът ще е водещ на "Коя е тази песен"

Въпреки че Джен Тран явно така и не е получила своя приказен финал, тя се възстановява от раздялата, като ще има възможност скоро и да се завърне на малкия екран. Очаква се тя да се състезава в предстоящия сезон на американския Dancing With the Stars, където ще участва и бившият ерген Джоуи Грациадей, както и други познати телевизионни лица, пише Entertainment Weekly.