Още от 2010 г., когато излезе "Аз, проклетникът", сме едни от най-големите фенове не само на злодея Гру, но и на забавните, щури и невероятно сладки миньони.

Затова с интерес очаквахме и изгледахме "Аз, проклетникът 2" през 2013 г., "Миньоните" през 2015 г. и "Аз, проклетникът 3" през 2017 г. Сега Universal Pictures и Illumination Entertainment пуснаха първия трейлър от предстоящата втора част на "Миньоните" -  Minions: The Rise of Gru.

Всичко започва точно там, където ни оставиха "Миньоните" - в детството на Гру, който тъкмо се е запознал с малките жълтури. Няма как да не споменем колко щастливи са миньоните, че най-накрая са открили своя зъл господар в лицето на младия Гру.

Трейлърът на Minions: The Rise of Gru ни въвежда в историята за 12-годишното момче, което иска да се превърне в най-големия суперзлодей в света. За целта Гру успява да открадне много ценен камък, който ще му помогне да осъществи мечтата си.

Както може да се очаква от миньоните, те са винаги готови да оплескат нещата по най-добросъвестния начин и да объркат плановете на младия злодей. В конкретния случай - да разменят ценния камък за един напълно обикновен камък с очички.

Същевременно по петите на Гру и миньоните са банда от най-добрите злодеи в света, които искат да си върнат скъпия камък.

Режисьори на Minions: The Rise of Gru са Кайл Балда ("Аз, проклетникът 3" и "Миньоните") и Брад Ейбълсън ("Семейство Симпсън"), а Гру отново ще бъде озвучен от Стийв Карел. 

Премиерата на Minions: The Rise of Gru е на 3 юли.