Убедени сме, че пандемията е заварила неподготвени абсолютно всички ни. И докато вече започваме да свикваме с положението и постоянните промени и ограничение, то в началото далеч не беше така.

Бриджит Малкълм, паник атаките, сексуалното насилие и разкритията на модела на Victoria's Secret

Кошмарът на един модел

Бриджит Малкълм разказва за тъмната страна на индустрията

Не е било и за модела Маги Роулинс, която решава, че трябва да помогне на здравната система, когато тя има най-голяма нужда. Въпреки че изкарва прехраната си със снимки по бански (и не само) преди това Роулинс е работила като медицинска сестра в продължение на шест години.

И така решава да се върне отново в тази сфера, без много да се замисля, за да помогне с каквото може. "Определено беше голям хаос. Не знаех в какво точно се забърквам."

Въпреки това не съжалява и казва, че нито колегите ѝ, нито пациентите са знаели, че по принцип работи като модел. Но предвид факта, че е била облечена от глава до пети в специални костюми, трудно човек би заподозрял подобно нещо.

Но вече ще стане доста трудно да го скрие, защото от Sports Illustrated са я забелязали и през март официално е обявена за една от новобранките, пише New York Post. Да се чуди човек после защо кръвното му играе...

Маги Роулинс казва, че още от тинейджърска възраст са забелязали таланта ѝ за модел, но за известен период от време тя е загърбила тази възможност, за да преследва истинската си мечта - да стане медицинска сестра.

Тя много е искала да последва стъпките на баба си, която се е занимавала със същото. Роулинс е работила като сестра в отделение по хематология и онкология преди агенция за модели, базирана в Маями, да се свърже с нея през Instargam.

Разбира се, Маги веднага си е помислила, че това е някаква измама, но в крайна сметка се е решила да пробва и в момента има подписан договор.