Често си мислим, че знаем всичко за любимите си звезди, но те винаги намират с какво да ни изненадат. Днес Леонардо ди Каприо е голямо момче и няма нужда да се крие от никого, ако иска да се поцелува с младото си гадже или пък да изпуши една цигара. Но преди години ситуацията е далеч по-различна.

Тютюнопушенето е навик, с който актьорът се сдобива още в тинейджърските си години. Но когато става изгряваща звезда в киното, майка му не знае за него. А Лео, който и до ден-днешен има много силна връзка с родителката си, не иска да й създава излишни главоболия.

Така наскоро известният фотограф Стив Айхер разкри в биографичната си книга, че е сключил сделка с младия ди Каприо да не публикува негова снимка, на която се вижда, че си купува цигари, като в замяна може да му направи колкото иска други кадри, предава Page Six.

Колегата на звездата от "Титаник" Джони Деп също неведнъж се е шегувал с него на публични събития, че няма да му услужи с цигара, щом продължава да пуши тайно от майка си.

Леонардо ди Каприо, Камила Мороне и колко държи на приятелката си актьорът

Какво прави Леонардо ди Каприо с Камила Мороне и с никоя друга

Връзката им се задълбочава

Разбира се, Ирмалин Иденбиркин със сигурност отдавна знае за вредния навик на сина си, който пък вече е преминал изцяло на електронни цигари и дори помага на други актьори да се откажат от пушенето.