Никой не го очакваше (дори самите Netflix), но Squid Game помете всичко живо и в рамките само на няколко седмици се превърна в хит.

Squid Game, Netflix и колко пари са спечелили от сериала

Милионите, които Netflix спечели от Squid Game

На това му се казва добро попадение

Манията по сериала достигна и до очите и ушите на Леброн Джеймс, който също за доста кратък период от време е успял да изгледа деветте епизода.

В началото на месеца по време на пресконференция беше уловен кратък момент, в който Краля обсъжда с Антъни Дейвис впечатленията си от сериала. Той казва, че като цяло му е харесал, но не и финалът. И тук ще издадем лек спойлер, така че, ако не сте гледали сериала, трябва да го имате предвид.

Джеймс казва, че главният персонаж - Ги-хун, просто е трябвало да се качи на самолета и да отиде при дъщеря си, вместо да се връща. Очевидно, това решение на Ги-хун го е ядосало най-много.

Тези думи на Краля обаче са достигнали до Хуанг Донг-хюк - създателят на Squid Game, който също не остава длъжен на баскетболиста. В интервю за The Guardian Донг-хюк казва, че Леброн Джеймс може казва какво иска и е благодарен, че е изгледал целия сериал, но това е неговото виждане за финала.

О Йонг-су, Squid Game и как корейският сериал на Netflix промени живота на 77-годишния актьор

Да станеш световноизвестен на 77

Squid Game синдромът в пълния му смисъл

Създателят на Squid Game допълва, че ако Леброн Джеймс има свой собствен финал, който го удовлетворява, може да направи продължение. Тогава Хуанг Донг-хюк би го изгледал и би му пратил съобщение: "Харесвам целия сериал, но не и края му".

Краля е прочел закачливите думи на корееца и в Twitter написа, че не вярва това да е истина. Придружено с много смеещи се емотикони, разбира се. Към момента Netflix не са обявили официално дали ще има втори сезон на Squid Game, но си мислим, че би било интересно, ако Леброн Джеймс е замесен в него по някакъв начин.