През последните няколко седмици хората в социалните мрежи доста активно спекулират, че Ник Джонас и Приянка Чопра са се разделили, защото тя е премахнала имената си от профила си в Instagram.

Приянка Чопра, Ник Джонас и как тя опроверга слуховете за раздялата им

Разделят ли се Приянка Чопра и Ник Джонас

И какво породи тази мълва

Е, с различни коментари Чопра се опитва да покаже, че такова нещо няма, а от комедийния епизод Jonas Brothers Family Roast на Netflix разбираме, че има и чувство за хумор.

Идеята е, че съпругите на тримата (плюс известни личности като Пийт Дейвидсън и Джон Леджънд) се опитват по всякакъв начин да се подиграват на Ник, Кевин и Джо. Е, Приянка е решила да действа по различен начин.

Според Glamour, тя твърди, че обожава Ник и те имат много общи неща помежду си. Като например, че и двамата обожават Ник Джонас. След това допълва, че не би се омъжила за никой друг, но прави и едно хапливо и забавно уточнение.

Че всъщност би се омъжила за Крис Хемсуърт, ако някога актьорът стане свободен мъж. Софи Търнър също е решила да се шегува с половинката си Джо Джонас. Тя изтъква факта, че той е имал пръстен за целомъдрие, който го е задължавал да не прави секс преди брака.

Джо Джонас, Софи Търнър, рожденият ден на изпълнителя и голото му селфи

Голото селфи на Джо Джонас на рождения му ден

Софи Търнър закрива гледката

Но след това казва, че Джо си пъхал пръстите освен в пръстена и в някои негови колежки, актриси, дори модели.