Рок бандата, в състава на която са Алис Купър, Джони Деп и Джо Пери, идва у нас за първия си концерт в зала "Арена Армеец" в София на 11 септември.

Ще имаме възможност да видим Джони Деп е в различно амплоа от това на актьор, защото в Hollywood Vampires той влиза в ролята на китарист. На другата китара е Джо Пери от Aerosmith, а вокалите са поверени на Алис Купър.

Тримата сформират групата през 2015 г. най-вече с идеята да почетат музиката на рок звездите, починали през 70-те години. Вече имат издадени два студийни албума, като в тях работят с гост музиканти, сред които са Пол Маккартни и Дейв Грол.

Снимка 469634

Източник: GettyImages

Името Hollywood Vampires също не е случайно - то е и името на клуба на знаменитостите, създаден от Алис Купър през 70-те години на миналия век. В него са членували известни музиканти като Джон Ленън и Ринго Стар от The Beatles, Кийт Муун от The Who, Мики Доленц от The Monkees и други.

Концертът на Hollywood Vampires в България е част от европейското им турне. Билети са на цени от 60 до 130 лв. и са в продажба от 5 март от TicketPortal.