Третото издание на голямото диско събитие Hits Only ще се проведе през 2020 г., за да събере в една вечер три от най-обичаните звезди на 80-те и 90-те. 

Този път на една сцена през април в "Арена Армеец" ще чуем DJ Bobo, CC Catch и Джени от Ace of Base.

DJ Bobo вече веднъж доказа на българската публика през 2018 г., че неслучайно е една от най-големите звезди на 90-те години. На 25 април 2020 г. той се завръща в София с новото си грандиозно шоу Kaleidoluna - най-цветното и пищно събитие на швейцареца през последните години.

CC Catch е втората специална изненада за всички фенове на хитовете от 80-те. Катерина Мюлер, както е истинското й име, е откритие на Дитер Болен, когато път познаваме от Modern Talking. Диско дивата спечели сърцата на феновете в първото издание на Hits Only, затова и нямаме търпение да чуем отново "I Can Lose My Heart Tonight", "Cause You Are Young" и "Strangers By Night".

Ако трябва да назовем три известни шведски групи, то това несъмнено ще бъдат ABBA, Roxette и Ace Of Base, последната от които пък ще чуем на живо в "Арена Армеец" догодина. И със сигурност ще пеем с пълно гърло любимата на всички "All That She Wants".

Билетите са на цени от 45 до 70 лв. и тръгват в продажба от 6 юни 2019 г. в мрежата на Ивентим.