Със затоплянето на времето и страстите в романтичното риалити "Ергенът" стават все по-горещи. Все по-малко пък са претендентките за сърцето на пианиста Евгени Генчев, който в епизодите през тази седмица ще е изправен пред предизвикателства.

Коя ще плаче и коя ще се смее тази седмица в "Ергенът"

Коя ще плаче и коя ще се смее тази седмица в "Ергенът"

Останаха 12 претендентки за сърцето на Евгени

В сряда вечер, 19 април, предстои поредната групова среща. Пет от момичетата ще отидат на гроздобер, който трябва да свърже Евгени със спомените му от детството. Свирепата конкуренция между тях ще превърне приятното преживяване в опасна надпревара.

Вечерният коктейл също ще е предизвикателство за нежната душа на пианиста. Първо една дама ще съобщи неочаквано свое решение с помощта на водещия Наум Шопов, а след това инцидент с Валерия ще стане причина за една от най-шумните разпри в имението от началото на сезона.

Снимка 614817

Източник: bTV

В четвъртък, 20 април, предстои да видим най-екстремната и заредена с адреналин индивидуална среща до момента в българското издание на "Ергенът". Междувременно груповото предизвикателство в имението ще даде възможност на една дама за необезпокоявано време насаме с Евгени.

Снимка 614816

Източник: bTV

И двете Церемонии на розата тази седмица ще са изпълнени с напрежение и дори неочаквани обрати. Защото в четвъртък отпадналата участничка ще има възможност да направи обрат в развитието на цялото шоу.

"Ергенът" е всяка сряда и четвъртък от 21 ч. по bTV.