"Вие сте велики. Това е най-якото ни шоу от цялото турне. Със сигурност ще се върнем", заяви вокалистът на Godsmack Съли Ерна в края на участието им в "Арена Армеец" през март 2019 г. И понеже от бандата обичат да спазват обещанията си, за радост на всички техни фенове, Godsmack се завръщат у нас през 2022 г.

Очакваме ги отново в "Арена Армеец" на 25 октомври за втория им самостоятелен концерт у нас. Тъй като на Godsmack им предстои да издадат осмия си студиен албум през следващата година, на концерта в София ще чуем не само добре обичаните им стари хитове, но и нова музика.

През февруари 1995 г. Съли Ърна решава да формира група. Първоначално бандата се казва The Scam, но скоро променя името си на Godsmack, кръстена на песента "God Smack" на Alice in Chains. Тъй като групата е основана в Бостън, първите им участия са в местните градове Лоурънс, Масачусетс, Салем и Ню Хампшир.

Дебютният албум на бандата излиза през 1998 г. и оттогава Godsmack вървят само напред и нагоре. За 25 години от съществуването си, групата не спира да прави нова музика, да създава хитове, да покорява класации и да печели сърцата на милиони фенове по света. Включително и нашето. 

"С изключение на дъщеря ми, групата е нещото, което ме прави истински горд. Това е най-дългата връзка, която успявам да поддържам и съм изключително горд, защото сме минали през всичко заедно от най-тежкото, до най-хубавото", споделя вокалиста на групата Съли Ерна.

Билетите влизат в продажба на 20 декември, понеделник, от 12:00 часа в мрежата на Евентим.