Още през юни разбрахме, че телевизионният канал FOX ще промени името си и от октомври ще се казва STAR Channel. А освен името, напълно нова ще бъде и визуалната му идентичност.

FOX става STAR Channel

FOX става STAR Channel

Ето кога точно да очакваме промяната

Промяната всъщност вече е факт, а STAR Channel остава дом на екшън, драматични и комедийни сериали, сред които са и добре познатите ни "Семейство Симпсън", "Касъл" и " Кости".

От началото на месеца обаче зрителите пред малкия екран могат да се насладят и на интересни премиери, като приключенската екшън поредица "Истински лъжи" (от 4 октомври), която е модерен прочит на филма със същото заглавие.

Днес, 5 октомври стартира и хитовият комедиен сериал "Убийства в сградата" с участието на Стив Мартин, Мартин Шорт и Селена Гомес. От 9 октомври пък ще гледаме полицейската драма "Внимание: Отдел "Издирване"

Снимка 636557

Източник: Key Events / Motion Picture

Предстоят и няколко нови сезона на познати и обичани сериали - сезон 33 на "Семейство Симпсън", сезон 9 на "Светкавицата" и сезон 5 на "Мъртва точка".

Промяната, разбира се, засяга и останалите развлекателни програми. Така FOX Life вече е STAR Life, а FOX Crime - STAR Crime. В тази връзка, освен че продължаваме да гледаме емблематичната за STAR Life поредица "Отчаяни съпруги", както и един от любимите лекарски сериали "Анатомията на Грей", и тук предстоят някои премиери. 

Снимка 636559

Източник: Key Events / Starz Entertainment

В това число влиза първи сезон на "Гаслит" с участието на Джулия Робъртс и Шон Пен, който започна на 1 октомври, и "Малки пожари навсякъде" с Кери Уошингтън и Рийз Уидърспун в главните роли, чийто премиерен епизод видяхме вчера, 4 октомври.

Снимка 636560

Източник: Key Events / IMDb TV

Що се отнася до STAR Crime, там освен нови сезони на "Престъпни намерения", "Роко Скиавоне" и "Ендевър", новите звезди през месеца са премиерата на "Уил Трент" на 5 октомври, "Убийства отвъд рая" от 11 октомври и "Честни измамници: Обратно в играта" от 17 октомври.