Ще има церемония, няма да има церемония... Ще има водещ, няма да има водещ... Доста време всички късаха маргаритката на Оскарите, но вече и двата въпроса, заради които го правеха, намериха своя положителен отговор.

Оскари 2022, Уил Смит, Дензъл Уошингтън и кои са номинираните

Ето кои са номинираните за Оскар тази година

Има и изненади

След като научихме, че церемонията по раздаването на наградите на Американската филмова академия ще е на 23 март на обичайното си място - Dolby Theatre в Лос Анджелис, вече са ясни и водещите.

Те ще са трима - Ейми Шумър, Реджина Хол и Уонда Сайкс. И трите актриси са известни с комедийните си роли, и явно Уил Пакър, който е продуцент на церемонията, ще разчита на тях да забавляват публиката.

Уонда Сайкс

Източник: GettyImages

Уонда Сайкс

Според информацията на Variety, Пакър вероятно обмисля варианта водещата да се сменя на всеки час, като към нея да се присъединява и гост-водещ. Едно от споменатите имена за последното е Джон Хам ("Момчетата от Медисън Авеню").

Шумър има 12 номинации за Емми, а стенд ъп шоуто Inside Amy Schumer дори спечели наградата. Хол стана известна със "Страшен филм", а Сайкс е позната на българските зрители от "Успокой топката" на НВО.