Преди време попаднахме на двойникът на Брус Уилис. После се натъкнахме на двойничката на херцогинята на Съсекс - Меган Маркъл. Малко след това пък открихме профила на едно малко момиченце, което поразително много прилича на Риана. Открихме и двойника на Брад Пит, който продължаваме да издирваме за лична среща, защото е ясно, че с Брад Пит нямаме шансове.

Брад Пит, Нейтън Мийдс и това ли новият двойник на актьора

Ето го двойникът на Брад Пит

Младата версия на актьора

Днес попаднахме на още една двойничка - тази на Джоди Комър.

Младата жена разкрива, че постоянно я бъркат с британската актриса. Тя разказва, че често я спират непознати на улицата, които си мислят, че взимат автограф от звездата от "Убивайки Ийв".

25-годишната двойничка се казва Шарлот Райкъбоър. От Белгия е и работи като фотограф, поясняват от Daily Mail.

Често споделя съдържанието си в TikTok, като споделя, че нейните 38 хиляди последователи заливат входящата й поща със съобщения, сравняващи я с 29-годишната Джоди Комър.

"Наистина е хубаво да чуя, че изглеждам като най-красивата жена", казва Шарлот. Тя има предвид факта, че актрисата от Ливърпул наскоро беше обявена за "най-красивата жена в света" според учени.

Комър зае първото място в научно изчисление, наречено Златно съотношение на Beauty Phi, което определя "физически най-перфектните" човешки същества.

"Приемам го като комплимент, защото смятам, че тя е невероятна."

Въпреки че Шарлот не винаги вижда приликата между актрисата и себе си, нейните потребители на TikTok определено го виждат. "Боже, ти си нейният двойник", пише един от тях. Друг изумен последовател допълва, че Шарлот и Джоди са "близначки".