Преди да се захванат с режисирането на супергерои, Джо и Антъни Русо не бяха особено известни. Е, само след няколко филма и много спечелени милиони (дори милиарди) в бокс офиса братята Русо вече са по-заети от всякога.

Extraction 2, Netflix, Крис Хемсуърт и официалното потвърджение, че ще има втори филм

Какво се случва с Крис Хемсуърт и Extraction 2

Ще има ли продължение

Успехът доведе до развитие и повече проекти за продуценстката им компания AGBO, като чрез нея братята Русо създадоха съвместно с Netflix екшъна Extraction, който ще има и продължение. 

От The Hollywood Reporter разбираме, че усърдната работа през последните години продължава да се отплаща. AGBO е получила инвестиция на стойност 400 милиона долара от японския производител на игри Nexon.

Снимка 559763

Източник: GettyImages

Срещу всичките тези милиони Nexon получават дял от компанията на братята Русо в размер на 38%. А след сделката AGBO вече е оценявана на 1.1 милиард долара. Плановете на Джо и Антъни Русо са да продължат да създават по-нискобюджетни филми като Cherry с Том Холанд в главната роля.

Както и да се фокусират върху нови идеи, които да бъдат продавани на стрийминг платформите. В момента например основаната през 2017 г. AGBO е в начални преговори с Netflix за създаването на видео игра, базирана на Extraction.