Даниел Крейг е сред най-популярните актьори през последните 10, че и повече години. Благодарение на ролята му на Джеймс Бонд, разбира се.

Ева Грийн, Марго Роби, Зак Ефрон, Даниел Крейг и кои са актьорите и актрисите с най-много голи сцени

Кои са актрисите с най-много голи сцени

И актьорите, и актьорите...

И за всички тези години Крейг успя и да изгради име, и да натрупа сериозно богатство. Пресният пример е от Variety, които твърдят, че актьорът ще получи 100 милиона долара от последното си превъплъщение в Агент 007 и от подготвяните две продължения на "Вади ножовете".

Това са страшно много пари, а състоянието му (преди тях) се оценява на около 160 милиона долара. Обаче Крейг не възнамерява да оставя милионите на децата си.

В интервю за списание Candis Дениел Крейг дава пример с бизнесмена Андрю Карнеги, който е дарил цялото си състояние, което в днешно време би се оценявало на 11 милиарда долара.

Снимка 462796

Източник: GettyImages

Актьорът казва, че не иска да оставя големи суми на децата си, защото мисли, че наследството е нещо неприятно. Философията му е, че трябва да се отърве от тях (сигурно има предвид да ги похарчи) или да ги дари преди да почине.

Даниел Крейг има 29-годишна дъщеря от връзката си с Фиона Лодън и двегодишна дъщеря от съпругата си Рейчъл Вайс, пише HELLO!.