Самостоятелният филм за "Светкавицата" се подготвя от няколко години, като през последната бъдещето на филма се оказа доста спорно заради всички проблеми, в които се замесваше Езра Милър.

"Джон Уик 4", "Бързи и яростни 10", "Светкавицата", "Мисията невъзможна: Пълна разплата - част първа" и най-очакваните филми през 2023 г.

Най-очакваните филми през 2023 г.

Очакват ни вълнуващи 12 месеца

Питър Сафран и Джеймс Гън обаче са решили да не захвърлят вече заснетия филм, като дори се изказаха доста ласкаво за него. Самият Гън каза наскоро, че това според него е един от най-добрите супергеройски филми, които са създавани, и че ще рестартира по един много добър начин киновселената на DC.

И съвсем скоро ще разберем дали всичко казано отговаря на истината. По време на Супербоул беше излъчен и първият трейлър на "Светкавицата", който ни очертава горе-долу какво да очакваме от предстоящия филм.

В него виждаме, че Бари Алън (Милър) намира начин да пътува из паралелни реалности и светове. И така достига до такава, в която майка му е все още жива и се среща с по-младата си версия. И така се оказва, че във филма всъщност ще имаме цели две светкавици.

Абе, всичко ще бъде по две, защото трейлърът ни показва и наличието на Батман, изигран от Майкъл Кийтън, и Батман, изигран от Бен Афлек. Представен ни е изцяло нов герой - Кара (Саша Кейл), която всъщност ще е Супергърл.

Супергърл, Саша Кейл и избирането ѝ за ролята във филма за Светкавицата

Супергърл влиза и в кината

С нова актриса, облечена в трикото

Всички те ще се опитат да спасят реалността, в която Бари е решил да се оттърве от всички супергерой, но не е помислил за злодеите. И така генерал Зод (Майкъл Шанън) ще се опита да подчини хората на волята си.

"Светкавицата" е по кината от 16 юни