Екшън роли и високи скорости може и да не звучат като най-подходящото нещо за 59-годишен актьор. Когато той се казва Брад Пит обаче, е време да помислим два пъти. Защото след "Убийствен влак", той се захваща с нещо също толкова напрегнато.

Брад Пит, снимките на Wolves в Ню Йорк и необичайният тоалет, с който се появи

Брад Пит няма спирка

Актьорът се превръща в модна икона

Пит ще работи заедно с Люис Хамилтън по игрален филм за Формула 1, който все още си няма заглавие. За сметка на това през лято Пит ще се качи и сам ще управлява болид, с който ще се състезава срещу Хамилтън.

Целта е кадрите да са максимално автентични и да представят случващото се със състезател в популярното състезание. Според информацията на The Sun, Пит не просто ще управлява болид, но и ще го направи по време на реалната надпревара British Grand Prix на пистата "Силвърстоун".

"Това ще е първият филм, сниман по време на реално състезание. Ще бъде доста взискателно като продукция, но ще е начин да покажем, че пред Формула 1 няма спирка", казва изпълнителният директор на състезанието Стефано Доменикали пред SI.

Режисьор на филма е Джоузеф Косински, който наскоро направи "Топ Гън: Маверик". За момента другото известно име в актьорския състав освен Пит е Дамсън Идрис. British Grand Prix ще се състои между 7 и 9 юли.