ComicCon може и да ни е много интересен, но това важи и за CinemaCon - събитието, на което се събират всички големи собственици на кина по света.

"Батман", HBO Max и добавянето на филма в стрийминг платформата 45 дни след премиерата му

Кога ще гледаме "Батман" у дома

Филмът с Робъбърт Патинсън идва в HBO Max от...

А е интересен не само защото се говори за зали и иновации, но и защото от него научаваме и всякакви новини относно филми, които ни вълнуват. Така разбрахме, че Warner Bros. съвсем сигурно и официално са дали зелена светлина на Мат Рийвс за втори филм за Батман.

Около сюжета, разбира се, все още нищо не се знае, но пък е сигурно, че Робърт Патинсън ще се завърне в главната роля, тази на Брус Уейн. Очакванията са и Зоуи Кравиц да е в ролята си на Селина Кейл.

За момента няма обявена и премиерна дата, което означава, че работата по втория филм е в доста ранен етап.

Отново благодарение на CinemaCon за първи път виждаме и как ще изглежда Марго Роби като Барби. За съжаление, освен снимката, друга информация, която вече да не знаем, няма.

"Барби", Ема Маки, Уил Фарел и новите попълнения към филма с Марго Роби

Още звезди ще участват във филма за Барби

Вече ни е трудно да ги преброим

Първи поглед бе даден и върху режисирания от Оливия Уайлд филм Don't Worry Darling. Психологическият трилър е ситуиран през 50-те години на миналия век, а от разпространения кадър виждаме героите на Хари Стайлс и Флорънс Пю в леглото.

Присъстващите на CinemaCon са видели и части от трейлъра на филма, който към момента все още не е достъпен за всички. Публиката на събитието е била наелектризирана и с видеа от "Убийствен влак" с Брад Пит и "Елвис" с Остин Бътлър.