Спортът познава не един и два случая, в които спортисти са постигали наглед невъзможни неща. Андре Инграм спокойно може да се похвали с такова.

Преди около три години, когато беше на 32 години, баскетболистът записа дебюта си в NBA с екипа на не кой да е отбор, а на Лос Анджелис Лейкърс. Няколкото мача, които тогава Инграм изигра, му спечелиха слава сред феновете, защото се представи доста над очакванията.

Но нещата за него на професионално ниво така и не се получиха и в момента се състезава в NBA G-League, където води листата за най-много отбелязани тройки в лигата. Мечтите на 36-годишният баскетболист да остави по-сериозен отпечатък в NBA може и да не са се изпарили, но показва, че късметът не го изоставил.

От Deadline разбираме, че Андре Инграм е не само участвал в предаването Wheel of Fortune, но е и спечелил немалка награда. Инграм се е разминал с чек за 39 000 долара, но е успял да спечели малко над 31 000 долара.

Иман Шъмпърт, Dancing with the Stars и победата на бившия баскетболист

Баскетболистът, който спечели предаване за танци

Иман Шъмпърт показва завидни умения

Парите няма да използва за себе се, а ще ги дари на фен в нужда. Към момента баскетболистът не е уточнил на кой точно фен ще помогне, но щом е дал обещание сме сигурни, че ще го изпълни.