Няма как да не започнем малката си селекция тази седмица с Лейди Гага - не само заради напълно неочакваната й колаборация  с Ариана Гранде, но и заради новия й албум, който излиза точно днес, 29 май.

Chromatica е шестият студиен албум на Лейди Гага, има цели 16 песни и трябваше да излезе още на 20 април. Е, заради-всички-заем-какво не се появи тогава, но нека не гледаме вече назад, а само в бъдещето.

Ето, това пък е "Rain On Me", при това - с рокля на български дизайнер в клипа.

Сега наостряме слух към Росалия, която представя "TKN" - нов сингъл, с участието на рапъра и неин близък приятел Травис Скот. Испано-английското парче е създадено от двамата преди година, по време на студийна сесия.

"TKN" е вторият им общ проект, след успеха на ремикса на хита на Травис Скот "HIGHEST IN THE ROOM" от албума JACKBOYS.

Сменяме стила, за да чуем новото парче на Shinedown. Групата издаде новия си сингъл "Atlas Falls", изпращайки съобщение на оптимизъм и вяра към човечеството насред пандемията от COVID-19. 

Досега "Atlas Falls" бе наличен само като част от ексклузивен промоционален пакет с тениски за събирането на средства от страна на Shinedown в полза на хуманитарната организация Direct Relief - един от най-големите доставчици на хуманитарни медицински ресурси в света.

Продължаваме с френскиия хаус диджей и продуцент Feder, който пуска най-новия си сингъл "Cosa Fai". Въпреки че Feder продължава да затвърждава мястото си в денс музиката, след като през февруари издаде "That Girl", пускането му на италиано-английската песен "Cosa Fai" е категорично завръщане към дийп хауса.

Завършваме с едно предложение от страна на Нора Караиванова, която след кратка пауза прави своето сценично завръщане. Преди година изпълнителката стана майка, но вече е готова да се качи отново на музикалната сцена с песента "ЕДНО". И то в най-добрата компания - тази на сина си Виктор, който прави своя видеодебют в клипа към парчето.