Ариана Гранде и Джъстин Бийбър най-накрая направиха обща песен. Този петък излезе парчето "Stuck with U", което е създадено по време на карантината и цели да повдигне духа на всеки у дома.

Клипът е направен, като са събрани домашни видеа на звезди и фенове, които танцуват и се забавляват вкъщи със своите близки. Във видеото можем да видим сестрите Кендъл и Кайли Дженър, Гуинет Полтроу, Майкъл Бубле, Аштън Къчър, Мила Кунис и други.

Продължаваме напред с една много интересна песен, която носи името "Gotta Be Patient". Майкъл Бубле чува парчето, писано от испанците Stay Homas, докато е под карантина със семейството си във Ванкувър. Канадецът веднага се влюбва в песента и дори я споделя във Facebook страницата си.

Обратната реакция от феновете на Бубле била поразителна и го вдъхновила да запише нова версия с малко помощ от дългогодишните си приятели от Barenaked Ladies и латиномексиканската певица София Рейес. Всички приходи от парчето ще бъдат дарени на различни благотворителни организации.

Затворена в дома си в Лос Анджелис, докато наблюдава как се развива пандемията от коронавирус в целия свят, Аврил Лавин знае, че иска да направи нещо. Ето защо тя решава да запише отново сингъла си "We Are Warriors" от предстоящия ѝ албума Head Above Water, но да коригира текста така, че да отразява настоящата здравна криза.

За нея "войници" са именно хората, борещи се с вируса на първа линия. Всички лекари, медицински сестри, болнични работници, дори доставчиците и работниците в хранителните магазини, които според певицата в момента държат света да не се разпадне.

Следва Лукас Греъм, който издаде нова песен."Love Songs" е най-новото предложение от датския изпълнител, след излизането на "Scars" в края на март и парчето "Lie" от миналата година. 

"Това е любовна песен, обърната с главата нагоре. Всички чуват любовните песни по различен начин и има хора, които чувстват някои песни като писани директно за тях и сметнахме тази идея за забавна. Така че написахме песен за това", казва за "Love Songs" Лукас.

Завършваме със страхотно предложение от нова родна група. Момчетата наричат себе си Me And My Devil. В бандата участват Васил Първановски (Odd Crew), Ангел Каспарянов (Сепукo 6, Shangri-La), Мартин Стоянов (Odd Crew) и Деян Драгиев - Даката (Babyface Clan, Ревю, Уикеда, Panican Whyasker и други).

Целта на Me And My Devil е да създадат достатъчно пъстра музика, в която всеки меломан да открие нещо за себе си. Първата песен от предстоящия им албум се казва "On Repeat".