Работната седмица отново е към своя край, затова е време да я отбележим подобаващо с малко качествена нова музика.

Започваме с един любимец - Ед Шийрън, който днес, 12 юли, издава новия си албум с колаборации. No.6 Collaborations Project съдържа 15 парчета и е "дом" на звезден подбор на цели 22-ма от любимите изпълнители на Ед. Ние определено вече си имаме фаворит и това е песента "South of the Border" с Камила Кабейо и Cardi B.

Продължаваме напред към още едно уникално парче от тази седмица. Става дума за свободния дух на "лъвицата" Бионсе, която представи "Spirit"  - първият сингъл от албума The Lion King: The Gift с песни, повлияни от новия игрален филм "Цар Лъв". 

След афро-бийт се насочваме към Давид Гета и Мартин Солвейг, които обединиха сили в най-новото парче "Thing For You". Двамата големи приятели и едни от най-добрите диджеи в света продуцират клубното парче с автентично британско хаус звучене и страхотни вокали. Един от хитовете на лято 2019 - със сигурност.

Понеже ни се изплъзна миналата седмица, няма как тази да не включим новия сингъл "Mamacita" на Джейсън Деруло, който е с участието на пуерториканския певец Фаруко. А парчето е поредното доказателство, че регетонът все по-настоятелно се налага на световната музикална сцена. 

И като за финал сме подготвили Ицо Хазарта с "Известна". Песента е с Mascota и D-Trax, част е от излезлия наскоро първи солов албум на Хазарта - Неправилен рап, и изпъква с характерния за Ицо сатиричен текст - този път насочен към абсурдите на съвременната българска поп култура. 

Музиката и аранжиментът са дело на Mascota и D-Trax, а режисьор на клипа е Валери Милев.