Работната седмица отново е към своя край и е време за музикалната ни селекция.

Започваме с Ед Шийрън и новата му песен "Beautiful People", която е в колаборация с Калид. Парчето е част от предстоящия албум No.6 Collaborations Project на Шийрън, който очакваме с нетърпение на 12 юли. Той ще съдържа 15 песни, в които талантливият британец си сътрудничи с други изпълнители.

Сред тях са и Cardi B, Камила Кабейо, Еминем, Травис Скот, Джъстин Бийбър, Бруно Марс и др.

Продължаваме с още един безкрайно талантлив изпълнител, в който дори Queen се влюбиха и избраха за заместник на Фреди Меркюри през последните няколко години. Става дума за Адам Ламбърт и новото му парче "Comin In Hot".

След изключителната серия от хитове, които Kygo постигна през последните години, днес световноизвестният диджей и продуцент представя новия си сингъл: ремикс версия на песента на легендарната Уитни Хюстън - "Higher Love". Това първият нов запис, който излиза с гласа на поп иконата след албума I Look To You от 2009 г.

Чухме няколко песни на различни изпълнители, затова е време да включим и една дама. А какво по-добро предложение от новата песен "Hurt Me" на Меган Трайнър. Парчето е написано от един от участниците в първия сезон на предаването за текстописци и композитори Songland. Трайнър пък очевидно смята да го превърне в хит.

Приключваме с едно предложение от родната музикална сцена. Графа и Белослава представиха общата си песен, която е модерен фюжън от реге и дъб. Автори на текста са и двамата изпълнители.

Клипът към "Да" даде възможност на една млада двойка да разкрие чувствата си, като се врече в любов на морския бряг. Веселина Добринова и Иван Шалев бяха избраните сред много реални двойки, които се включиха в специално предизвикателство в Instagram.