В страхотно настроение сме и причината е, не можем да се нарадваме на горещите температури. Официално слагаме край на работната седмица, правим си едно разхлаждащо коктейлче и пускаме някои от свежите музикални предложения.

Започваме с Мадона, която днес, 14 юни, издава новия си албум Madame X. Вдъхновена от последните няколко години живот на певицата в Лисабон, Португалия колекцията от 15 песни празнува дългогодишната й любов към латино музиката и културата. Преди премиерата на албума Мадона пусна 5 парчета от него, a днес сме си набелязали едно специално. Става въпрос за втората ѝ съвместна песен с Малума "Bitch I'm Loca".

И от Кралицата на попа се прехвърляме директно към Принцесата на този стил, а именно талантливата Тейлър Суифт. Тя обяви, че ще издаде нов романтичен албум. Тавата ще носи името Lover и се очаква да излезе на музикалния пазар на 23 август.

Докато чакаме любовния албум на Тейлър обаче, можем да се поуспокоим с едно от новите ѝ парчета, а именно "You Need To Calm Down".

Продължаваме напред с Little Mix, които се завръщат на сцената с "Bounce Back". Най-успешната дамска група в света представя новия си сингъл.

През месец май момичетата загатнаха за предстоящия проект, а малко по-късно на концерта, организиран от Radio One Big Weekend, изпълниха част от "Bounce Back", което предизвика истински фурор сред медиите и феновете.

Без да губим повече време, се насочваме директно към една много обичана от нас група - Bastille. Днес, 14 юни, излиза новият им албум Doom Days, който очакваме с огромно нетърпение от няколко месеца. От всички парчета в него ние си избрахме "Divide", но със сигурност си струва да се чуят и останалите.

Тъй като песните, които българската музикална сцена може да предложи тази седмица, не си струват вниманието (поне според нас), решихме да завършим селекцията с още едно чуждо парче, което идва от Gucci Mane в колаборация с Meek Mill и се казва "Backwards".