Напук на лошото време, настроението ни е страхотно, затова и бързаме да споделим чудната селекция песни за тази седмица.

Започваме с Майли Сайръс, която издаде нов миниалбум. She Is Coming е първият от три поредни. В него са включени изпълнения с Ру Пол, Суа Ли и други.

Продуцент на албума е Марк Ронсън, с когото направиха хита "Nothing Breaks Like a Heart". Ние пък си харесахме "Mother's Daughter".

От Майли наостряме уши директно към друга много талантлива дама. Преди предстоящите дати от турнето ѝ със Spice Girls, Джес Глин изкара нов сингъл "One Touch", този път - в колаборация с Джакс Джоунс. И да, "One Touch" гарантирано ще озвучава нашето лято.

Топло пристига и новото парче на Cardi B - "Press". Съдейки по снимките, които рапърката пусна в Instagram, предстоящото видео няма да бъде по-малко скандално от обикновено.

"Press" следва предишния платинено-сертифициран хит "Please Me" - втората колаборация с Бруно Марс, видеото на който събра повече от 209 милиона гледания.

След поредицата от песни на певици, време е да включим и някой господин. А какво по-добро предложение от новата песен "We Need Love" на Джон Леджънд. Парчето е написано победителят в първия сезон на предаването за текстописци и композитори Songland и преработено от самия Леджънд, който очевидно смята да го превърне в хит.

Завършваме със СкандаУ. Този път те редят рими заедно с македонския рапър Слаткаристика (негова е и музиката). Тото и Лъчо може и да се включват включват в последния куплет на "Dinero", но не пропускат да се заядат с някои родни знаменитости.

На мушка май са им семейство Петканови, заради факта, че направиха Instagram профил на сина си още с неговото раждане. "Те имат деца, но нямат усещане грам. Още преди пелените са ги омотали в Instagram"...

Не пропускат да жегнат и Папи Ханс, и дизайнерката Мегз: "Твоя супер палав кекс, тъп е като ангелите на Мегз"...