Петъчната дискотека тази седмица започваме с Пинк. Песента "Hustle" е част от предстоящия студиен албум на Пинк Hurts 2B Human и ще бъде осмата студийна колекция на звездата. Албумът ще съдържа 13 песни и ще излезе на 26 април.

Продължаваме с любимата Емели Санде, която представи новата си песен и видео към нея. Парчето, озаглавено "Sparrow", е прекрасна балада с госпъл елементи и е водещият сингъл от предстоящия трети студиен албум на британката.

След Емели Санде идва ред и на Сиара. 33-годишната певица пусна "Thinkin Bout You" - най-новият сингъл от предстоящия й албум.

Алехандро Санс се завръща с нов албум, който включва сътрудничество с Камила Кабейо. El Disco, който излиза на 5 април, включва 10 нови парчета, включително "Mi Persona Favorita", с участието на Кабейо.

"UglyDolls Original Motion Picture Soundtrack" е нов албум с оригинална музика, в който участват световно известни звезди, придружаващи анимационната музикална комедия "UglyDolls".

Водещият сингъл "Broken & Beautiful", който ще звучи по време на финалните надписи на филма, е в изпълнение на Кели Кларксън и е написан специално за екранизацията от Пинк.

И за финал сме приготвили едно парче, което определно не е за всеки. Германските индъстриъл метъл легенди Rammstein, представиха "Deutschland" - първият им сингъл от новия, все още неозаглавен албум на бандата, който трябва да се появи на 17 май. Това ще е и първият албум на Rammstein от 2009 г. насам.

Предупреждаваме, че видеото е наситено с много брутални кадри.