Имаме чувството, че все по-често ще засичаме Зоуи Кравиц както в киното и телевизията, така и по кориците на списанията и червения килим. Защото за 31-годишната актриса явно предстои силна година. Започна я с корица на едно от най-популярните модни списания в света - ELLE САЩ.

Освен провокативните голи снимки, които показват перфектната й фигура, интервюто дава подробности за интимния й свят. Израснала с известни родители - Лени Кравиц и актрисата Лиса Бонет, Зои не е била далеч от трудностите.

"Преместих се в Маями на 11 години, да живея с баща си. Не харесвах училището си, не се чувствам, че пасвам където и да е. Имах изключително красива майка и баща, който излиза със супермодели - чувствах се ниска и тромава."

Това вероятно е и една от причините Зои да се бори с булимията 10 години. "Сега съм добре, но много внимавам. Това е болест и не си позволявам да я забравя."

Пестелива в детайли за интимния си живот, актрисата от "Големите малки жени" все пак разкрива малко за живота си с Карл Глъсман, за когото се венча през 2019 г. "Най-хубавата част на това да си женен е, че може да се скарате и да знаеш, че другият няма просто да си тръгне."