В неделя, 3 февруари, Том Брейди записа името си със златни букви в историята на NFL, печелейки шеста титла. Съпругата му Жизел Бюндхен може и да няма спортни отличия, но приходите ѝ също са впечатляващи. 

Жизел Бюндхен, Леонардо ди Каприо и защо се разделят преди години

Нещастна ли е била Жизел Бюндхен с Леонардо ди Каприо

Подробности за причините, довели до раздялата ѝ с актьора

Моделът се оттегли от активното дефилиране през 2015 г., а преди това 10 поредни години оглавяваше класацията за най-високоплатени модели в света. Договорите с различни агенции и марки като Chanel, Louis Vuitton и Calvin Klein обаче й донесоха 10 милиона долара през 2018 г. 

За 19-годишната си кариера Том Брейди пък е заработил 217.2 милиона долара. Не са рядкост и случаите, в които ръгбистът се е съгласявал заплатата му да бъде намалена, за да може отборът да остане конкурентен на останалите. 

По около 8 милиона долара на година пък печели от партньорствата си с Under Armor, Intel, Beats by Dre и други. Към това ще добавим, че като част от сделката си с Aston Martin, Брейди е собственик на модела Vanquish S Volante. Цената му е 360 000 долара и от него има едва 12 произведени коли. 

Жизел Бюндхен и Victoria's Secret - защо моделът се отказа от дефилирането по бельо

Жизел Бюндхен и 12-те години мълчание

Защо спря да дефилира по бельо

Жизел Бюндхен и Том Брейди инвестират най-много в недвижими имоти. Един от най-скъпите им домове се намира в Лос Анджелис и за него са похарчили 20 милиона долара. През 2014 г. обаче го продадоха на Dr. Dre за 40 милиона долара, пише Business Insider. Така общото им богатство се равнява на 580 милиона долара