Откакто се премести в САЩ, Адел няма от какво да се оплаче. Тя си осигури "работа" като резидент-изпълнител в престижната зала "Колизеум" в Лас Вегас, а по всичко личи, че и връзката й с Рич Пол продължава да е върви добре.

Изпусна ли се Адел за връзката си

Изпусна ли се Адел за връзката си

Кого нарече свой съпруг певицата

35-годишната изпълнителка на "Hello" на няколко пъти се изпускаше за личния си живот по време на представленията си в "Колизеум". Преди няколко дни тя се нарече "съпруга" на Пол, с което затвърди предположението, че двамата със спортния мениджър са се оженили тайно.

Точните думи на Адел бяха: "Не съм перфектната спортна съпруга", като с това тя има предвид факта, че продължава да не разбира правилата на американския футбол. "Дразнещо е, защото се смятам за умен човек."

Певицата допълва, че при всяка игра се притеснява за сигурността на играчите преди да направи забележката за спортната съпруга. По-рано този месец Адел отговори на предложение на брак от човек от публиката. "Съпругът ми е тук тази вечер", каза тя.

Снимка 606565

Източник: Instagram / adelerichpaul

Адел и 41-годишният Рич Пол, сред чиито клиенти са Леброн Джеймс и Антъни Дейвис, са заедно от лятото на 2021 г. Тя е майка на десетгодишния Анджело от първия си брак със Саймън Конецки.