В момента Рийз Уидърспун преминава през наистина труден и сложен период от живота си, защото разводът със съпруга ѝ Джим Тот все още тече.

Какво събра Рийз Уидърспун и бившият ѝ Райън Филип

Какво събра Рийз Уидърспун и Райън Филип

Актрисата отново преживява раздяла

Това обаче не ѝ пречи да продължи работата си. А част от нея е да дава интервюта. В такова за Harper's Bazaar актрисата връща лентата назад и си спомня за неприятното усещане, което е уставило у нея снимките на филма "Страх" (1996 г.), в който си партнира с Марк Уолбърг.

Рийз Уидърспун казва, че в сценария на филма е имало секс сцена, която не е била толкова гореща и предполагаща голота. Режисьорът на филма Джеймс Фоули обаче е решил да я промени малко и я е попитал дали иска да я направи, а тя е отказала.

Актрисата дори твърди, че е искала в сцената да бъде заменена от дубльор, но това не се е случило. Според нея не е имала никакъв контрол върху случващото се.

От Entertainment Weekly припомнят, че във въпросната сцена във филма героят на Марк Уолбърг е интимен с героинята на Уидърспун, докато двамата са на увеселително влакче.

Верни ли са твърденията, че Рийз Уидърспун и Том Брейди са заедно

Верни ли са слуховете за Рийз Уидърспун и Том Брейди

И двамата са свободни

Рийз Уидърспун казва, че не се чувства травмирана от случилото се, но пък ѝ е показало какво е било мястото ѝ по онова време в целия процес по създаването на филми. Случката я е мотивирала да иска да промени индустрията към по-добро.