Първата дама на САЩ Мелания Тръмп често ни кара да се възхитим на стила й и начина, по който изглежда. Но и неведнъж ни изненадва с модни решения. Било то яке с провокативен надпис или пък дебело палто, когато навън температурите са си летни, а влажността на въздуха - висока.

Преди няколко дни Доналд и Мелания Тръмп посрещнаха в Белия дом първата двойка на Полша. Дрескодът за подобно събитие се подразбира, че е официален, но връхните дрехи със сигурност не са задължителни.

Вместо да заложи на поредната елегантна и доста скъпа рокля, Първата дама на САЩ избра да бъде с не по-малко скъпо... палто. Дрехата е на Gucci и струва близо 5000 долара. Да, и на нас ни харесва, но стои малко странно на фона на всички журналисти по къси ръкави.

Снимка 379496

Източник: GettyImages

А и не й е за първи път - през юли пак не се раздели с връхната си дреха на Gucci, въпреки необичайно високите температури във Финландия.

Разбира се, модният избор на Мелания Тръмп не бе подминат от потребителите в социалните мрежи. Там се родиха редица предположения защо бившият модел е с палто, когато температурата е 26-7 градуса. 

Определено ни хареса предположението, че Първата дама е без дрехи под палтото. Тя така и не го свали по време на срещата в Белия дом, но една малко крайче на рокля или пола в син цвят разби илюзиите ни.

Снимка 379495

Източник: GettyImages

Не липсват и предположения, че госпожа Тръмп е развалила безупречната си фигура и се чуди как да прикрие този факт. А дали пък не е бременна?!

Други път скочиха да защитават Мелания и нейния стил, като поясниха, че това е палто-рокля, каквито обича да носи и херцогинята Кейт Мидълтън. 

Тайните послания в дрехите на Мелания Тръмп

Тайните послания в дрехите на Мелания Тръмп

Няма скрито-покрито

Всеки може да предполага каквото иска, но едно е сигурно - Първата дама няма как да се хареса на всички и винаги ще се намерят както критици, така и ласкатели.