Преди по-малко от година стана ясно, че Юън Макгрегър е станал баща за пети път. Той се сдоби със син от Мери Елизабет Уинстед. Ето че двамата актьори са решили да направят връзката си съвсем официална.

Юън Макгрегър, Мери Елизабет Уинстед и раждането на петото дете на актьора

Юън Макгрегър стана баща за пети път

И никой не го очакваше

Макгрегър и Уинстед са се оженили през изминалия уикенд.

Според информацията на People церемонията е била скромна и в тесен кръг само от "близки приятели и роднини". Page Six пък съобщават, че събитието се е провело в дома на двойката в Топанга Кениън, Лос Анджелис.

И двете издания изтъкват, че 51-годишният Макгрегър и 37-годишната Уинстед водят скромен живот далеч от медиите, наслаждават се на времето сред природата и самата им сватба е била навън.

Двамата се запознават по време на снимките на сериала "Фарго" в края на 2016 г. По това време и двамата са женени, а Мери подава молба за развод през пролетта на следващата година. Юън пък финализира развода си с Ийв Мавракис, с която е женен 22 години, през лятото на 2020 г.

Синът на Макгрегър и Уинстед Лори се ражда през юни 2021 г. Това е първо дете за нея, докато той има четири дъщери от Мавракис - 26-годишната Клара, 20-годишните Джамиан и Естер, и 11-годишната Анук. Именно Клара споделя снимка с Лори на личния си профил (горе).