Профилът на Янита Янчева е един от любимите ни. Причината е, че красивата българка непрекъснато качва коя от коя по-сексапилни снимки. Освен че посещава много екзотични места по света, тя винаги знае как да се снима така, че да подлуди многобройните си фенове.

Янита Янчева и горещата ѝ сутрешна тренировка по бански

Горещата сутрешна тренировка по бански на Янита Янчева

Спорт - и по време на почивка

Наскоро инфлуенсърката и семейството ѝ бяха на едно от любимите им места - Тулум, където отскачат по няколко пъти в годината. Янита определено има пристрастия към Мексико и не ги крие. Но кой не си пада по райски местенца със сякаш безкрайни плажове, кристални води и бял морски пясък.

Колкото и да ѝ харесват почивките по карибското крайбрежие обаче, фитнес моделът очевидно е решила малко да разнообрази локацията. Тя и съпругът ѝ Тави Кастро този път избраха да трупат тен на Коста Рика.

За това разбираме от профила на Янита в Instagram, която не пропусна да покаже на милионните си фенове колко перфектно изглежда отново. Инфлуенсърката сподели няколко кадъра, които ни позволяват да се любуваме не само на пейзажа, но и на стегнатото ѝ дупе.

Като съберем на едно място спортно тяло, страхотна дестинация и много сексапил, се получават невероятни снимки, от които не можем да откъснем очи.

"При всяка разходка сред природата човек получава много повече, отколкото търси", пише Янита под един от кадрите. Не можем да сме по-съгласни с нея.