Звездата от филма Ma Rainey's Black Bottom Виола Дейвис никога не е крила, че животът й преди да стане популярна не е бил никак лесен. 

Ma Rainey’s Black Bottom, Чадуик Боузман, Виола Дейвис, Netflix и първи поглед към последния филм на актьора

Първи поглед към последната роля на Чадуик Боузман

Ще видим Ma Rainey’s Black Bottom още тази година

Затова и момеорите Finding Me, които планира да издаде на 19 април догодина, по всяка вероятност ще се радват на голям интерес. 55-годишната актриса има какво да разкаже, както и даде пример и да вдъхне надежда на мнозина, че мечтите се сбъдват.

Виола отсега загатва какво да очакваме от предстоящата й книга. А именно - личната й история, която започва с израстването в бедност и домашно насилие до превръщането й в една от най-известните жени в света.

Президентът на издателство HarperOne - Джудит Кър, също няма търпение да работи с нея. "Виола Дейвис е мощна разказвачка на истината", споделя тя.

От Bang Showbiz напомнят още, че Виола винаги е била честна с осемгодишната си дъщеря Дженезис относно собственото си възпитание и нещата, които е преживяла.

"Грешките, неуспехите, триумфите й, начинът, по който изглежда... Всички те са част от това да обича себе си, дори и ако нито едно от тези неща не се промени", съветва Виола дъщеря си.