Обвиненията в насилие срещу актьори в Холивуд през последните години са толкова много, че вече ни е трудно да ги помним и броим всичките.

Diddy и новите обвинения в изнасилване и сексуално посегателство срещу рапъра

Проблемите за Diddy продължават - още обвинения в изнасилване за рапъра

Ново дело на хоризонта

Последно Джонатан Мейджърс бе признат за виновен в насилие срещу бившата си приятелка Грейс Джабари. Оказва се обаче, че и Вин Дизел е влязъл в списъка със звезди насилници.

От Vanity Fair разбираме, че жена на име Аста Йонасон е завела дело за сексуално насилие срещу Марк Винсент, както е истинското име на актьора.

Снимка 647118

Източник: GettyImages

Тя твърди, че през 2010 г. в хотел в Атланта, Джорджия, Вин Дизел я е проснал на леглото в стаята си, сграбчил я е за гърдите и краката и е мастурбирал.

Йонасон е била наета от продуцентската компания на актьора One Race Films за негов асистент по време на снимките на петия филм за "Бързи и яростни". Йонасон твърди, че часове след случката договорът ѝ е бил прекратен от Саманта Винсент, сестрата на актьора, която е и президент на One Race Films.

Снимка 647120

Източник: GettyImages

"За нея беше ясно, че е уволнена, защото вече не е полезна - Вин Дизел я беше използвал, за да задоволи сексуалните си желания и тя се съпротивляваше на сексуалните му нападения", се твърди в документите по делото.

"Г-жа Йонасон се чувстваше като боклук, който трябва да бъде изхвърлен", се казва още в документите. Аста Йонасон твърди, че е работила едва две седмици за Вин Дизел и е била принудена да подпише споразумение за неразгласяване.

Джонатан Мейджърс - виновен за насилието над бившата си приятелка Грейс Джабари

Холивудската звезда, осъдена за насилие

Рязък завой в кариерата на на Джонатан Мейджърс

Част от задълженията ѝ са били да организира партита и кетъринг, когато актьорът пожелае. Освен това, Йонасон твърди, че по време на партита е трябвало да стои близо до Вин Дизел, когато той не е с половинката си. Според твърденията на бившата му асистентка, Вин Дизел е искал това, за да може да я използва като прикритие, ако бъде заснет с друга жена.

Адвокатът на актьора побърза да отхвърли обвиненията, твърдейки, че има доказателства, че той е невинен.