Когато стане дума за Вин Дизел, сме чували най-общо две мнения. Едното е на феновете му, които го обожават и му се кефят, докато другото се обединява около твърдението, че е слаб актьор.

Вин Дизел, Стивън Спилбърг, режисирането и престъплението срещу киното, което актьорът извършва

Престъплението на Вин Дизел срещу киното

Ролята, в която трябва да виждаме актьора по-често

Истината вероятно е някъде по средата, но е факт, че филмите с негово участие се представят доста добре в бокс офиса, което се харесва на студиата. Освен успешен актьор (условно казано), Вин Дизел може да се превърне и в успешен изпълнител.

В края на миналата седмица в предаването на Кели Кларксън актьорът пусна тийзър на дебютната си песен "Feel Like I Do". Тя вече може да се слуша във всички музикални стрийминг платформи.

Тя е продуцирана от шведския диджей Kygo, който е видял потенциал във Вин Дизел и неговия музикален талант. Към момента не е ясно дали "Feel Like I Do" ще бъде част от саундтрака на "Бързи и яростни 9", но определено няма да се изненадаме, ако това се случи.

Няма да се изненадаме и ако Дизел запише още някое парче преди филмът да тръгне по кината. Във видео обръщение към Кели Кларксън актьорът казва, че обичайно би трябвало да бъде на снимачната площадка, но заради пандемията това не е така.

Ето защо е решил да посвети свободното си време на създаването на музика. Сега се питаме дали да очакваме албум...